logo

Nyheter

Kontakt oss

dele

Klassifisering av innendørs vanntette belegg

Jul 25, 2017

Fleksibel mørtel: emulsjons- og mørtelforholdet er 5: 4, med fleksibilitet, selv om deformasjonssprengningene ikke påvirker vanntett effekt. Mer brukt til metoplan og jordoverflate, kan ikke brukes til overflate, for eksempel vann, hvis vanntett ikke gjorde det bra, det er infiltrering, det er veldig lett å pakke svelging. Pris: 300-500 yuan / fat, en tønne 18 kg. Fleksibel mørtel har også en klasse av silikon-type vanntette belegg, tilhører høyverdig fleksibel mørtel, elastisk spenning og fleksibilitet er veldig bra, men prisen på 600 yuan / fat, dyrere, svært sjelden i markedet.

Akrylester: Rent væske, åpent deksel brukes. Vann, kan blandes med bakken, det er lett å kombinere med gapet for å danne et solidt vanntett lag, bedre vanntett effekt enn fleksibel mørtel. Etter børsting må vi gjøre overflatebehandlingen, som lur eller løftesand, for å øke friksjonen, lett å lim inn murstein. På grunn av den gode vanntette effekten er fleksibel mørtel og akrylester mer egnet for langsiktig nedsenking i miljøet. Pris: 300-500 yuan / fat, en tønne 18 kg.

En-komponent polyuretan: Både i og utenfor rommet, børsten er ferdig veldig tykk, ca. 3 mm, og elastisk spenning i mer enn 300%, meget elastisk, noe substratsprekk gjør ikke sprekk, vanntett effekt er best. Selv om sikkerheten kan styres i miljøkravene i kolonnen, men denne typen vanntett beleggluft, er det svært vanskelig å godta de generelle menneskene, og svært individuelle miljøverdier er ikke standard. Polyuretan er gummiaktig, veldig tykk, konstruksjonen trenger å bruke skraper, veldig arbeidskrevende, mer kompleks. Etter børsting skal belegget gjøres overflatebehandling, lur eller sand for å øke friksjonen, lett å lim inn murstein. Pris: 500 yuan / fat, en bøtte 18 kg.


Relaterte nyheter
Vårt produkt
Vanntetting membraner
Vanntett utstyr
Vanntetting Harpiks
Informasjonssenter
Vår historie
Vårt sertifikat
Vår service
Kontaktinformasjon

No.32 Siyuan Road High Tech Industrial Development Zone, Shandong Qingdao

Tlf: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Vanntett Technology Co, Ltd Alle rettigheter reservert.