logo

Nyheter

Kontakt oss

dele

Fremtidig utvikling situasjonen av miljøvennlig impregnering materialer og systemer

Jul 25, 2017

Bruk av sterke kald luft har Nord nå mer frosne, kaldt, sand. I USA, med energisparende TPO miljøvern vanntett materiale, har EPDM impregnering membran og planting taket systemet sterkt overskredet tradisjonelle utviklingen av vanntett materiale

Miljøvennlig vanntett materiale reporter i dag fra "niende Kina internasjonale taktekking og bygge vanntettingsmembraner teknologi utstillingen" på forståelse at prosessen med urbanisering og forbedring av folks lever standarder, folks miljøkrav strengere, miljøvennlig vanntett materiale utvikler også til denne trenden. og en rekke produkter fra USA Carlyle vanntett system, med sine energisparende miljømessige fordeler i utstillingen tiltrukket mange tilskuere stopp.

Den sørlige delen av Kina, spesielt Guangdong-provinsen og Hainan Province, påvirkes av tropiske og subtropiske klima, som er i høy temperatur og regnfull tilstand hele året. I Nord er mer frosne, kaldt, sand.

Dette krever produsenten av vanntett materiale og entreprenører for impregnering arbeider for å bruke samme vanntettingsmembraner materialet og metoden for samme arbeid i alle områder. I USA, med energisparende TPO miljøvern har vanntett materiale, EPDM miljøvern vanntett materiale og planting taktekking systemet sterkt overgått tradisjonelle trenden av vanntett roll.


Relaterte nyheter
Vårt produkt
Vanntetting membraner
Vanntett utstyr
Vanntetting Harpiks
Informasjonssenter
Vår historie
Vårt sertifikat
Vår service
Kontaktinformasjon

No.32 Siyuan Road High Tech Industrial Development Zone, Shandong Qingdao

Tlf: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Vanntett Technology Co, Ltd Alle rettigheter reservert.