logo

Produkter

Kontakt oss

dele
Adhesive EPDM vanntett membran med en side

Adhesive EPDM vanntett membran med en side

1. Produkt introduksjon: EPDM-TBD selvklebende gummi vanntett membran (EPDM-TBD selvklebende spiral) er vårt selskap ved hjelp av uavhengig banebrytende teknologi, vi innfører ny teknologi utstyr, under produksjon av lodding EPDM vanntett membran prosess (SD -JH) teknologi i ...

Chat Now

Produktdetaljer

1. Produktinnføring:

   EPDM-TBD selvklebende gummi vanntett membran (EPDM-TBD selvklebende spiral) er vårt selskap ved hjelp av uavhengig banebrytende teknologi, vi innfører nytt teknologisk utstyr under produksjonen av lodding EPDM vanntett membranprosess (SD-JH) teknologi i EPDM- spoleekstruderingen , aktivering av E- butylen-propylengummioverflaten og polymeriseringen av isobutylenfortykningsmateriale og separering av film fra høy styrke ekstrudering direkte sveising kan være de nye EPDM-selvklebende vanntette materialene.

2. fysiske egenskaper:

40.png

3.Type:

30.png

EPDM-TBD selvklebende vanntett membran er en førsteklasses ekstrudering over hele verden, selvklebende lag med høy styrke av trykkfølsomhet og reaktivitet, med betongbasert støpeform for å danne en sugekoppeffekt og uorganisk reaksjon i betong for å danne en kjemisk binding, For å oppnå med den konkrete "hudtype" full klebrig effekt. Materialet er miljøvennlig, giftfri, smakløs, fleksibel, slitesterk og fysisk egenskaper er bedre enn den tradisjonelle asfalt selvklebende spolen, for å møte den moderne høyverdigheten. Bygg et århundre med krav til livsdesign, er den beste vanntette vanntett konstruksjonen materialer og også de foretrukne vanntette byggematerialene i inn-og utland.


Hot Tags: lim epdm vanntett membran med en side, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, sitat, prisliste
Beslektede produkter

Forespørsel

Vårt produkt
Vanntetting membraner
Vanntett utstyr
Vanntetting Harpiks
Informasjonssenter
Vår historie
Vårt sertifikat
Vår service
Kontaktinformasjon

No.32 Siyuan Road High Tech Industrial Development Zone, Shandong Qingdao

Tlf: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun Vanntett Technology Co, Ltd Alle rettigheter reservert.